Mentori

image 1

KATARINA PEJAK

je kantautorka, pijanistkinja i pevačica, poznata po eklektičnom pristupu bluz muzici. Diplomirala je na muzičkoj akademiji Berkli (Boston, SAD) na odseku za pisanje pesama, a njen autorski rad je priznat na inostranoj sceni i među kritikom (Allmusic, American Songwriter…). Katarinino profesionalno iskustvo je veoma vezano za predavački rad (Berklee Abu Dhabi, Berklee Songwriting Week), kao i za saradnje u sferi muzike za film i video-igrice.

image 1

REJVEN KAC

je kantautorka, pevačica i priznata predavačica u sferi pisanja pesama. Od 2014. je stalni predavač na Berklee Songwriting Week (Berkli nedelja pisanja pesama), a predavala je i na nekolicini inostranih muzičkih kampova. Rejven je ostvarena autorka koja ima iskustva u mnogim vidovima saradnje (Sarah Walk, Lydia Luce…), kao ko-autorka, kompozitorka melodije ili autorka teksta, a i uopšte kao umetnica koja je aktivna na muzičkoj sceni mnogih američkih gradova, poznatih po svojim specifičnostima.

image 3

ALEKSANDRA DENDA

je pevačica, kantautorka i predavačica rođena u Beogradu, a trenutno živi u Njujorku. Kao pevačica i vokalna aranžerka, poznata je po svom radu u ansamblu ROSA koji je učestvovao u snimanju albuma “ONA”, pevačice Tane Alekse, koji je nominovan za Grammy nagradu, kao i po nizu zapaženih saradnji sa muzičarima iz raznih delova sveta kao što su: Patrice Rushen, Jose Merce, Joey Blake, Javier Limon… Aleksandra je kao predavač radila širom sveta za: Global Music Institute (India), Multikultivator (Srbija) i Circle World Arts (SAD).

Gosti predavačiimage 3

DŽOŠUA GREJNDŽ

je producent i muzičar koji radi u svom studiju, Rezistor, u Nešvilu, Tenesi. Svirao je i snimao sa Kej Di Lang, Dvajtom Joukamom, Šeril Krou, Lusindom Vilijams, Diksi Čiks, Bekom i Lajonelom Ričijem. Svoje muziciranje i produkcijsku estetiku opisuje kao „Kišnu noć u Tvin Piksu“.

image 1

VINKS (Vinks De Žon Pare)

je priznati pevač, perkusionista, kantautor, vokalni i umetnički instruktor. Snimao je i nastupao sa nekima od najznačajnijih imena muzičke industrije kao što su: Stivi Vonder, Sting, Herbi Henkok, Šeril Krou, Brenford Marsalis i mnogi drugi. Iza njega je duga lista autorskih saradnji, među kojima su Tom Džouns i Vil Dauning kao i „Kralj lavova“ i Sprite™. Trenutno predaje na Berkli muzičkoj akademiji u Bostonu, a ujedno vodi i sopstvenu produkcijsku kompaniju Dreamsicle Arts & Entertainment Group, i seriju umetničkih radionica.